Lindahl, Sandra

Sandra Borström_SV

Sandra Lindahl heter jag och är född år 1981 i Kalix där jag också har växt upp. Jag flyttade till södra Sverige 2003 för studier vid Växjö universitet och året därefter till Karlskrona, för att läsa till planarkitekt FPR/MSA på Blekinge tekniska högskola. Efter mina 4 år i Karlskrona fick jag och en kurskamrat stipendium från SIDA för att utföra vårt examensarbete i Kapstaden, Sydafrika, i 3 månader. Efter vår vistelse i Kapstaden fick jag ett vikariat som planarkitekt i Laholms kommun samtidigt som examensarbetet färdigställdes under de första månaderna. Efter min tid i Laholm har jag haft anställning som planarkitekt i både Halmstad och Varberg innan min nuvarande anställning som konsult på WSP.

I mitt arbete som planarkitekt har jag arbetat med framförallt detaljplan men även med översiktsplan, i Halmstads kommun. I arbetet som konsult på WSP arbetar jag åt flertalet kommuner och exploatörer med planeringsfrågor inom stora och små projekt.

Jag är bosatt i centrala Halmstad tillsammans med min sambo. På min fritid är det aktiviteter som gäller och gärna med vänner. De flesta idrotter utövar jag gärna men helst min senaste och största passion vågsurfing, så fort vädret är ruskigt med mycket vind så finns jag på plats i vågorna i havet.

Comments are closed.