Lindh, Lizan

  • Namn: Lizan Lindh
  • Email: lizan.lindh@sweco.se
  • Företag: Sweco Structures
  • Funktion: Byggtekniker
  • Telefon: 0725-22 21 51

Anställd på Byggteknik på Ramböll sedan 2004. På Byggteknik i Halmstad arbetar jag med byggbeskrivningar och rumsbeskrivningar, mina närmaste kollegor är 9 st byggkonstruktörer. På Ramböll Halmstad har vi även följande avdelningar: Projektledning, Samhällsbyggnad och Elteknik.

Jag har erfarenhet av att upprätta byggbeskrivningar för bl a ombyggnation av flerbostadshus, skola, nattklubb och äldreboende samt nybyggnation av kontorsbyggnader och industribyggnader mm. Vid ombyggnationer förekommer det ofta att jag och en av mina kollegor utför en statusinventering, för att se över vilka byggåtgärder fastigheten
är i behov av samt sammanställer ett PM för beställaren/projektledaren, som underlag för följande projektering.

Privat lever jag med maken Magnus och våra döttrar Emmie (18) och Moa (15). Fritiden ägnar jag åt familjen, goda vänner, husrenovering och trädgårdsarbete. Jag spelar tennis, innebandy och går på yoga. Konst ligger mig varmt om hjärtat. Vi gillar att resa. Senast reste vi till Krakow i augusti för att besöka Saltgruvorna och Auschwitz-Birkenau.

Krakow är en fantastisk stad med välkomnade atmosfär och fin gammal arkitektur, god mat och bra shopping. Kan varmt rekommendera detta resmål!

Nästa resa går till Dubai i slutet av oktober…

Comments are closed.