Ostendorf, Insa

Insa Ostendorf 2772

Hej! Mitt namn är Insa Ostendorf, jag är 34 år gammal och bor med min sambo, våra två killar, två katter och en surdeg i ett litet rött hus på Främre Furet mitt i Halmstad.

Efter studierna i såväl Tyskland som Sverige till Bachelor Byggnadsingenjör samt Master of Science inom Environmental Engineering, jobbade jag som entreprenadingenjör på NCC Hus i Halmstad i fem år. Under tiden på NCC var jag övergripande ansvarig för produktionskalkyler, tidplanering, inköp och arbetsberedning på arbetsplatserna, som huvudsakligen var kontors- och idrottshallbygge till Högskolan, Vagabonds huvudkontor i Varberg och bostadsproduktion på Gamletull.

Mellan januari 2009 och december 2010 var jag anställd på WSP Sverige AB som uppdragsledare för anläggningsprojekt i Halland. Där jobbade jag främst med projekteringsledning och byggledning.

2010-2013 arbetade jag som projektledare på Ramböll Projektledning i Halmstad, där jag jobbar med det mesta: från skateparker, över fasadrenoveringar och många hyresgästanpassningar åt Newsec som förvaltar stora delar av Högskoleområdet och Trade Center.

Nu arbetar jag på Sweco.

På min fritid, när den väl infinner sig, tycker jag om att umgås med familjen och vänner, läsa en bok eller snickra på huset.

Comments are closed.