Söderberg, Rebecca

Rebecca 130611 018
  • Namn: Rebecca Söderberg
  • Email: rebecca.soderberg@sweco.se
  • Företag: Sweco Management AB
  • Funktion: Projektledare
  • Telefon: 0703-97 26 79

Jobbar som projektledare på Sweco Management i Halmstad med Bygg- och fastighets projekt. Både som projekteringsledare och byggledare. Tidigare jobbade jag på på Creacon HKAB i Halmstad på arkitektavdelningen med projektering av ritningar i alla byggskeden. Pluggade en byggteknisk utbildning  i Växjö och tog min examen våren 2006. Har därefter arbetat inom byggsektorn på lite olika företag inom den privata byggsektorn (Arket (idag Tengbom), Maddison Konsult, M2 Retail Solutions). Har samlat på mig erfarenhet och förståelse för olika företag genom att ha arbetat på lite olika typer av företag.

Övriga intressen är träning och friluftsliv av olika slag. Är engagerad i yoga och och håller i egna gruppträningsklasser på Hotel Tylösand för tillfället.

På min fritid är jag helst ute och pysslar i trädgården eller går promenader i naturen. Resor är ett annat stort intresse. Både inom Sverige och ut i världen för att utforska nya platser och kulturer. Bor med min man och våra 2 barn, Isabelle född 2011 och Sam född 2014, i Haverdal sedan 2016. Är uppvuxen i Halmstad och känner att jag landat i min hemstad efter att pluggat på annan ort och rest runt en del i världen.

Tycker att Halmstad är en lagom stor stad där jag har största delen av min familj och omgivningar som jag gillar.

 

Comments are closed.